3. august 2016

Meie printsessi Liisa Maria 1. sünnipäev

Aeg lendab kiiresti ja nii on möödas esimesed 12 kuud. Väike Liisa Maria on juba 1.aastane tüdruk. Käisime 27. juulil koos vanatädi Tiiuga ja vanatädi Liia tütre Mai-Liisi ja tema mehe Kleniga õnne soovimas. Beebitüdruk oli selline mõnus askeldaja ja tegutseja. Istus sülle ja mängis oma uute mänguasjadega. Sõime salatit ja liha ja torti. Teine lapselaps Fredy Markus on 9kuune ja koos nad askeldasid. Suvine sünnipäev on tore, sest siis saab korraldada väljas pidu. Liisa Maria sünnipäeva kutse saime Vääna Jõesuu randa. Nii me seal metsas rändasime kuniks leidsime armsa peokoha ja rannapidu sai alata. Külalisi aina tuli ja tuli ning meid võis olla kuni 40. Kes neid ikka lugeda viitsis. Kohal oli palju vanu inimesi ja natuke noori. Olid 2 vanavanaema, 1 vanaema, onu, tädid ja vanaonud-tädid ning nende lapsed, emme ja issi ja mitu nooremat last... Ega ma täpselt sugulasi ei oskagi kokku viia. Piltidelt iga vaatab vastu palju inimesi.
Tähelepanuväärne oli see, et oli ilus päikesepaisteline ja soe suvepäev. Mänguasjad said koos piknikutekkidega metsa alla laotatud ja grillipidu võis alata. Väike printsess küll alguses kohkus oma külalistest aga peagi oli tema meie väike superstaar. Säras ja naeratas meile. Käisime ka ujumas ja tegime varbad mereveega märjaks, mille peale Liisa Maria kikivarvukile tõusis. Ju siis oli liiga külm see merevesi aga meie käisime ujumas. Kiidame torti, mille Ants Liiv valmistas ja julgen soovitada tema tehtud torti, sest need suured ja erinevad marjad seal kohupiimakreemi vahel olid nii mõnusad. Tõesti oli maitsev tort. Aitäh lapsevanemale ja tordimeistrile peo õnnestumise eest. Vanaema rõõmustab koos noortega. Aeg lendab nii kiiresti ja toob õnne sellistest koosolemise hetkedest. Luban, et käin rohkem lastel külas ja veel rohkem ootan neid külla, siis saab minna mänguväljakule ja jalutama. Liisale õpetasin ütlema beebi ja ta ütlebki beebi oma 2 nukule. See on nii armas.
Oli väga tore sünnipäev! Palju õnne armas ja kallis printsess!  








 
























Pildid erakogust

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...