5. oktoober 2009

Vastus autobussikoondisest reisisaatjate kohta

Lp Tiia Tiik

Täname Teid, et pöördusite Tallinna Autobussikoondise AS -i poole oma tähelepanekutega reisisaatjate osas. Kuna Teie poolt tõstetud küsimused on väga erinevad, siis kommenteeriksime ainult meid puudutavaid küsimusi (probleeme). Bussides ei ole reisisaatjatele ettenähtud kindlat istekohta, valdavalt on nad bussi keskel ja liiguvad vajadusel.

Teie väitel ei saanud juhtkoeraga bussi siseneda. Palun tulevikus võimalusel saatja abil teatada bussinumber ja kellaaeg, et välja selgitada, kes ei täitnud oma tööülesandeid korrektselt. Bussiuste ettevaatamatu sulgemine ja väidetavalt vanurite uste vahele jätmine on siiski üldistatud seisukoht. Kindlasti on juhtunud kahetsusväärseid olukordi, kuid väita, et kõik bussijuhid ei oska oma tööülesandeid täita, oleks nende suhtes ebaaus.

Täname Teid ka pakutava koolitusteenuse eest, kuid Tallinna Autobussikoondise AS -is on välja töötatud teeninduskoolituse programm, mille raames tuntud psühholoog käsitleb ühe osana ka puudega inimeste teenindamist.

Lugupidamisega

Andres Herkel
Tallinna Autobussikoondise AS
Teenindusdirektor
telefon 650 9500

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...